360 grader - Oljetanken på Skrova i Lofoten

- Valg av vindu var viktig for oss, her kunne vi få naturen så å si rett inn i stua.

Det sier Martin Otterbeck, som sammen med Agnete Brun har gjort om en oljetank på øya Skrova i Lofoten til en fritidsbolig helt utenom det vanlige. Sammen har de skapt et sted
for hvile og kreativitet, og hvor stillheten og den flotte naturen nytes gjennom de moderne vinduene.

- Tanken står utsatt til for vær, vind og sjøsprøyt. Valget var derfor enkelt i forhold til vedlikeholdsfrie vinduer fra H-vinduet+, som tåler det værharde og skiftende klimaet.

Stue i tanken_foto Sørensen og Sørensen_.png

I løpet av tre år og med begrensede midler gjennomførte de et prosjekt som de færreste hadde tro på, de forvandlet en rusten oljetank til en moderne fritidsbolig. Oljetanken ligger plassert nær havnen, med en fantastisk utsikt.

- Det å kunne nyte den flotte utsikten var helt sentralt, og for å kunne gjøre dette på best mulig måte valgte vi selvrensende glass. Når vi er her ønsker vi å bruke tiden vår til andre ting enn vedlikehold.

Oljetanken kan trygt beskrives som et prosjekt utenom det vanlige også for H-vinduet+. Men resultatet er det beste beviset vi kan tenke oss for de endeløse mulighetene vinduet gir. Se mer om Tanken på Skrova: www.oljetanken.no

badet i tanken_foto Martin Otterbeck_.png