Vi søker derfor etter prosjektledere/selgere med arbeidssted på Stette i Ålesund. Det er også mulighet for å arbeide fra vår avdeling i Trondheim. Som prosjektleder/selger får du en sentral rolle i den videre utviklingen og veksten for selskapet.

H-fasader AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass- og byggevarer tilbake til 50-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. Vi produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC. H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge. Bedriften er en del av den Ålesund baserte Flakk-Gruppen, og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høv kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. H-fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kr.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er strukturert og målbevisst
  • Har evne til å arbeide i team og selvstendig
  • Har ingeniørutdanning, men relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning
  • Har erfaring som selger eller prosjektleder innen byggebransjen og bygg-konstruksjoner vil være en fordel
  • Har god kjennskap til data som arbeidsverktøy (inkl. Autocad og gjerne andre konstruksjons og tegneverktøy) og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Kvinner oppfordres til å søke.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Salg, kalkulering, prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekt
  • Resultatansvar for større og mindre prosjekt
  • Oppfølging kunder, innsalg nye kunder, og å følge med utviklingen i markedet for å sikre tilgang på nye prosjekter

Vi tilbyr:

I H-fasader Stette vil du bli en del av et solid selskap med dyktige medarbeidere som er gode på å samarbeide og dele kunnskap på tvers. Vi sikrer at du får god opplæring, flotte kolleger og et godt arbeidsmiljø.

For mer informasjon kontakt daglig leder Odd H. Iversen, tlf: 482 94 950 eller på e-post: odd.iversen@hfasader.no

Klikk her for og søke.