Navn: Olav Sørløkk

Avdeling: Stette/ Trondheim

Tittel: Prosjektleder

År ansiennitet i bedriften: Startet i januar 2020.

Utdannelse / Bakgrunn: Glassfagarbeider og er for tiden under videreutdanning på teknisk fagskole innen bygg.

Tidligere jobb : R. Daaland AS og Biomentek AS

Arbeidsoppgaver i H-fasader: Salg, prosjektering og prosjektgjennomføring. I tillegg en del oppgaver i forbindelse med avdelingskontoret i Trondheim.


Prosjekt eller oppgave som gjør deg stolt/eller som du jobber med for tiden:

Jeg jobber for tiden med et spennende prosjekt i Sunndalsøra, der Veidekke Entreprenør renoverer Statnett sine lokaler. Det er en veldig kompleks renovasjonsjobb med blant annet et stort tilbygg med glass-/ alu fasader og tak.

I tillegg er det snart oppstart på et prosjekt i Søndre gate, midt i Trondheim for Skanska. Dette prosjektet grenser til Nye Hjorten Teater og Posten Moderne som ligger over veien for Britannia Hotel.

Hva gjør du på fritiden din:

På fritiden er jeg hovedsakelig småbarnsfar med alt det innebærer med to små, og i tillegg går mye av tiden med til deltidsstudier og prosjekter i form av oppussing og vedlikehold av enebolig. 

Jeg har i tillegg en lidenskap for ølbrygging, og har bygget mitt eget lille bryggeri i kjelleren. Dette har dessverre stått tørrlagt siden studieoppstart, men tanken er å få sveivet maskineriet i gang så fort det lar seg gjøre.

Utover dette prøver jeg med familien å få tatt så mange turer som mulig på hytta, i campingvogna eller generelt ute i naturen.