Først i Norge

H-produkter og Valumin+ er nå forhandler av Gilgen dørautomatikk. Nylig ble Gilgen SL-35 skyvedør-automatikkene produsert og montert for første gang i Norge.

- Vi er svært fornøyde med å ha blitt forhandlere av Gilgen dørautomatikk, sier Torstein Vegsund Solli som er montasje- og serviceansvarlig i Valumin+. 

- Det er viktig for oss å ligge i forkant, og kunne tilby våre kunder det siste på markedet. SL-serien er en ny generasjon skyvedør-automatikk fra Gilgen Door System. Dette er sveitsisk kvalitet på sitt beste. Gilgen SL-35 skyvedør-automatikk er helt ny i Norge, og fordelene med denne automatikken er mange, sier Solli. 

- Den er mer monteringsvennlig, den går roligere (stillere), og dessuten blir alle komponentene sammenkoblet i CAN-BUS nettverk. I tillegg er det nye styringer på komponentene, slik at når de er satt på rett plass, og er tilpasset så kan de ikke komme ut av stilling. Automatikken kan justeres og betjenes fra touch-panelet, og feilmeldinger/problemer med tilkoblede komponenter (brann/klokker etc) kommer opp på displayet på en enkel måte for den som skal betjene/vedlikeholde, avslutter Solli.