H-fasader Stette søker montører til vår avdeling i Trondheim!

Vil du være med på laget hos Norges største glass og fasadeentreprenør?

H-fasader AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass- og byggevarer tilbake til 50-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. Vi produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC. H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge. Bedriften er en del av den Ålesund baserte Flakk-Gruppen, og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høv kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. H-fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kr. med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi.

H-fasader Stette AS er et selskap med lang erfaring i vindus- og fasadebransjen. H-fasader Stette AS er sammen med de øvrige søsterbedriftene i H-fasader, Norges største leverandør av vindu, dører, glassfasader, takløsninger og elementfasader i aluminium. Til vår produksjonsavdeling på Stette søker vi nå produksjonsplanlegger.

H-fasader satser i Trøndelag, og på grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter montører. Stillingene blir en del av vårt montasjeteam for aluminiumsprodukter, med base i Trondheim. Noe reisevirksomhet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes. Avdelingen i Trondheim består av 2 prosjektledere, 1 montasjeleder og X fast ansatte montører.

Vi søker etter engasjerte personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver. Dine kolleger vil beskrive deg som strukturert, med evne til å arbeide både i team og selvstendig, og som et godt tilskudd til arbeidsmiljøet.

Som montør arbeider du tett med kunder og kolleger i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø, og vil bli en viktig del av H-fasader sin videre utvikling av Trondheimsavadelingen.

Arbeidsoppgavene vil bestå i følgende:
• Montering av dører, vinduer, tak og fasader av glass og aluminium i nybygg så vel som rehabiliteringsprosjekter.

Du har:
• Erfaring fra byggebransjen, gjerne innen glass og aluminium, men personlige egenskaper vil vektlegges mer enn formell bakgrunn. Nødvendig opplæring vil bli gitt.
• En kreativ, positiv og løsningsorientert holdning.
• Forståelse for lønnsomhet og kundebehandling.
• Evnen til å arbeide i team og med stor grad av selvstendighet.
• Gode kommunikasjonsevner
• En fleksibel og ansvarsbevisst holdning.

Vi tilbyr:
• Et godt arbeidsmiljø med ordnede og stabile arbeidsforhold
• Gode utviklingsmuligheter i en bedrift i vekst.
• Gode lønnsbetingelser for rette person.
• Gode pensjonsordninger.
• Mulighet for bil og tlf ordning etter avtale.

For mer informasjon kontakt Fredrik Kirkhus, montasjeleder Trondheim, tlf 976 77 240, e-post: fredrik.kirkhus@hfasader.no, eller Odd H. Iversen, daglig leder H-fasader Stette AS, tlf 48 29 49 50, e-post: odd.iversen@hfasader.no. For å søke på stillingen trykk her.