Ledige stillinger - BAS/Montører, Trondheim

På grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter montører og bas til montering av vinduer, dører og fasader av glass og aluminium, med base i Trøndelag, fortrinnsvis i Trondheim.

H-fasader AS (tidligere H-produkter AS) har hovedkontor på Stette utenfor Ålesund, sammen med H-fasader GlassTeam AS i Fredrikstad er selskapene Norges største glassfasade-entreprenør. Virksomhetene som produserer og monterer vindu, dører og glassfasader i aluminium er begge en del av Flakk Gruppen, og har en forventet omsetning i 2019 på tilsammen 350 mill. I tillegg til glassfasadeløsninger produserer H-fasader AS også vedlikeholdsfrie vindu og dører i PVC under merkevaren H-vinduet+. H-fasader fokuserer på bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid.

BAS

Det stilles krav til erfaring fra byggebransjen, gjerne fra fasademontasje. Vi søker etter en strukturert, positiv og løsningsorientert person som har evnen til å arbeide både i team og selvstendig, samt lede andre.


MONTØRER

Erfaring fra byggebransjen vil være en fordel, men personlige egenskaper vektlegges mer enn formell bakgrunn. Vi ønsker engasjerte personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver.


Det vil bli gitt nødvendig opplæring. En viss reiseaktivitet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes.


Nærmere informasjon: Kontakt montasje- og serviceansvarlig Torstein Vegsund Solli på tlf. 41 92 81 56. Søknad med CV sendes til Torstein.Solli@hfasader.no innen 9. oktober 2019.