Servicemontør og produksjonsmedarbeidere

På grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå flere ansatte til produksjon, montering og service av vinduer, dører og fasader i glass og aluminium.

H-fasader AS (tidligere H-produkter AS) har hovedkontor på Stette utenfor Ålesund, sammen med H-fasader GlassTeam AS i Fredrikstad er selskapene Norges største glassfasadeentreprenør. Virksomhetene som produserer og monterer vindu, dører og glassfasader i aluminium er begge en del av Flakk Gruppen, og har en forventet omsetning i 2019 på tilsammen 350 mill. I tillegg til glassfasadeløsninger produserer H-fasader AS også vedlikeholdsfrie vindu og dører i PVC under merkevaren H-vinduet+. H-fasader fokuserer på bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid.  

H-fasader AS søker etter:

SERVICEMONTØR

Erfaring fra byggebransjen er ønskelig, men personlige egenskaper vektlegges mer enn formell bakgrunn. Stillingen er en del av vårt serviceteam for aluminiumsprodukter, inklusive dørautomatikker.

 En viss reiseaktivitet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes.

 Nærmere informasjon, kontakt montasje- og serviceansvarlig Torstein Vegsund Solli på tlf. 41 92 81 56, søknad med CV sendes til Torstein@hfasader.no


PRODUKSJONSMEDARBEIDERE

Bakgrunn fra produksjonsvirksomhet vil være en fordel, og gjerne med kjennskap til moderne produksjonsmetoder og maskiner, men personlige egenskaper vil vektlegges.

For nærmere informasjon, kontakt avd. leder Jonny Skogvoll på 99 33 53 41. Søknad med CV sendes til Jonny@hfasader.no

 

For begge stillinger ønsker vi engasjerte personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver. Søknadsfrist er snarest, eller senest 07.01.2020.