Annen produktinformasjon

Aluminium er et vakkert materiale. Med anodisering fremheves den metalliske karakteren. Vi tilbyr anodisering i seks forskjellige farger.

Med pulverlakkering kan de fleste farger fra NCS-S eller RAL-skalaen brukes. Vi har valgt en glansverdi på 80, som gir en sober og slitesterk finish.

Decoral gir muligheter for dekorative overflater på aluminiumprofiler. Det er i grunnen en pulverlakkering som er komplettert med det ønskede mønsteret.

Du kan med fordel kombinere de forskjellige overflatebehandlingene for å skape det uttrykket du etterstreber. På utsatte deler, som for eksempel dørblader og anslag, er det ofte en fordel å bruke naturanodisering. Det er helheten som er viktig. Tenk på å at kompletterende komponenter bør ha samme overflatebehandling.

Vi tilbyr Nordens bredeste overflatebehandlingsprogram, med tre overflatebehandlingsmetoder for aluminiumprofiler. Hver metode har sine sterke sider og fortrinn. Hvilken som er å foretrekke, avhenger av bruksområde og personlig smak. 

 

Vi sikrer vår kvalitet og når våre ambisjoner på miljøområdet gjennom følgende kvalitetsdokumenter og sertifiseringer. For mer informasjon, klikk her.

 

P-merket er SP sitt kvalitetsmerke. Et P-merket produkt oppfyller minst myndighetenes krav samt øvrige krav utviklet i samråd med bransjen. For mer informasjon, klikk her.