H-fasader Entreprenør

Vår Entreprenør-avdeling prosjekterer, produserer og monterer fasader, dører, vinduer, rekkverk og andre glassløsninger til næringsbygg så vel som for det offentlige.

Bred fagkunnskap og en dyktig stab sikrer den aller beste kvaliteten av produkter som går ut av våre fabrikker. 

Ved å velge produkter laget av aluminium er valgmulighetene store og vedlikeholdskostnadene lave. Vi tilbyr produkter som oppfyller de krav som markedet ønsker og forventer, enten det er høyisolerende, støydempende, brannhemmende og innbruddshemmende løsninger. 

H-fasaders sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere er autoriserte glass- og fasaderådgivere. I tillegg er vi landets ledende produsent i dette markedet.

Vår fokus er bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsvennlige og resirkulerbare produkter av høy kvalitet og med lang levetid. 

Vindu og vindusfelt

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30 og A30. H-fasader leverer systemer både fra anerkjente profilleverandører.

Fasader og glasstak

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30 og A30. H-fasader leverer systemer både fra Sapa, Ponzio og Schüco.

Dører og dørfelt

Våre dører skreddersys etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. Vi har et omfattende utvalg av låser og beslag. Dører kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Rekkverk

Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn.

H-fasader leverer og monterer glassrekkverk av høy kvalitet og med et rent design fra velkjente leverandører. 

Glasset kan innspennes i dekkeforkant, boltinnfestes eller monteres oppe på dekke, enten i gulvskinne eller stendere med glassklemmer. Er det nivåforskjell på 50cm eller mer, benyttes det herdet laminert glass eller varme-forsterket laminert med polerte kanter pga personsikkerhet og fare for fall. Ved brudd vil glasset bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade.

Minimumshøyden er på 100cm overkant håndløper/glass ved vanlige rekkverk med nivåforskjell, i trapper gjelder 90cm. Er det mer enn 10 meter nivåforskjell må høyden være 120cm.

Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 316 for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing et par ganger i året, da det vil legge seg forurensning, salter og mineraler på rillene i metallet som kan vise seg som flekker på stålet. Dette er ikke rust, men en reaksjon på forurensing i luften, og vil la seg pusse vekk.

Innvendige glassløsninger

H-fasader  leverer og monterer innvendige glassløsninger fra velkjente kvalitetsleverandører som Triplan, Sapa og Schüco.

Vi leverer og monterer skreddersydde innvendige glassfasader for næringsbygg. Vi skaper moderne løsninger i henhold til de krav som stilles for innvendig glassfasder. 

Bruk av glass og aluminium gir stor fleksibilitet, og gode løsninger til oppdeling av rom/kontor, innvendige dører og rekkverk. Mange valgmuligheter av farger, fyllinger og glass, dessuten tilpasninger med lyd-, brann-, eller innbruddssikring gir skreddersydde løsninger etter kundens behov. 

H-fasader har høyt kvalifiserte prosjektingeniører som har godkjenning som fasade- eller glassrådgivere med inntil 30 års erfaring i bransjen. 

PVC vinduer og dører

H-fasader  leverer H-vinduet+ vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer og -dører i PVC. Enkelt og raskt å montere, ingen skraping eller maling! Spar både tid, penger og miljøet!

Vår fokus er bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie og resirkulerbare produkter av høy kvalitet og med lang levetid.

Velger du vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer i PVC slipper man å bruke tid på skraping og maling. H-vinduet+ trenger ingen overflatebehandling gjennom vinduets levetid. Vinduene lever opp til de høyeste kravene for energibesparelse, gir god isolasjon og et behagelig inneklima. Materialet PVC råtner ikke.  H-vinduet+ leverer også en serie av ulike dører. Enten du ønsker balkongdører, innvendige dører eller biinngangsdører, kan du velge blant en rekke størrelser og utførelser.

Brannprodukt

H-fasader  tilbyr en rekke produkter i innovative system for brannbeskyttelse både fra Sapa, Ponzio og Schüco.

Når vi bygger våre brannprodukter så må sikre kvaliteten med å fylle ut en kontrollplan. Våre leverandører bruker store ressurser for å sikre at brannproduktene er korrekte i henhold til regelverk og gjeldende prosesser. 

Fra 2019 har det vært obligatorisk å å CE-merke brann-ytterdører, og for CE-merkede brannklassifiserte dører, skal det foreligge en ytelseserklæring. Dette betyr at dørprodusenten må ha et CE-sertifikat for den aktuelle dørmodellen.

Skyve og foldedører

Med skyve - og foldedører kan bo- og arbeidsarealet åpnes opp og utvides. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon. Innovativ teknikk gir deg stilrent design og god komfort.

 H-fasader  leverer systemer flere ulike høykvalitets profil-leverandører.