Toppsving utadslående vindu

Et toppsving-vindu kan snus helt rundt. Dette er svært praktisk ved både lufting og rengjøring. Vinduet er utadslående, og kommer ikke inn i rommet, det blir derfor ingen konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen. Betjening av vinduet går lett i alle posisjoner. Til mer det blåser til tettere blir et utadslående vindu, til større vindtrykket blir til mer presses rammen mot pakningene.

H-vinduet+ fås i både åpning og fastkarm, og kan dessuten leveres i ulike kombinasjoner av faste og åpningsbare vindu.

Er laget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige PVC-profiler med meget god isoleringsevne. Alle profilene er armert med varmgalvaniserte stålforsterkninger for styrke og stabilitet. Alle komponenter i H-vinduet+ er valgt/utformet med fokus på at produktene skal være vedlikeholdsfrie.

 

Fastkarm: Max bredde 2988 mm. Max høyde 2988 mm. Total størrelse max 6,5 m2. Åpningsvindu: Max bredde 1788 mm. Max høyde 1588 mm. Ved behov for større vinduer er det system for sammenkobling av flere vinduer.

 

Kvalitetsbeslag fra Spilka i stål (St.37). Beslaget er elektrolytisk galvanisert (sinksjikt min 15µ m), gullkromatisert og til slutt dyppet i klarlakk. Synlig del i lukket stilling er pulverlakkert i hvitt. Alle hull i leddforbindelsene er gitt innvendig polering og smøring. Beslagene er testet og godkjent iht. krav fra NDVK (Norsk Dør- og Vinduskontroll). Korrosjonstester viser at beslaget med god margin overstiger de krav som stilles til slike komponenter.

 

HOPPE-VRIDER MED ESPAGNOLETT

NB! Fra 1. februar endres standard-vrider til ettgreps-vrider og espagnolett. En løsning vi har tilbudt en stund, og som har slått veldig godt an, vi velger derfor å gå over til dette som standard-vrider.

Standardvrider blank, alternativ hvit. Løsning med mange luftemuligheter.

H-vinduet plus+ espagnolettvrider - H-produkter_ fotoKristinStoylen.png


H-VINDUET+ TOGREPS-VRIDER

Farge vrider hvit, alternativ blank. Vår helt vedklikeholdsfrie løsning. Vrider og lukkemekanisme er på innsiden av vinduet, dermed unngås ytre påkjenninger som korrosjon som kan gi treghet.

Vinduer tom. 788 mm bredde: 1 vrider

Vinduer fom. 789 mm bredde: 2 vridere

H-vinduet plus+ standard vrider - H-produkter_OE8A9753_fotoKristinStoylen.png


 

Den kombinerte sikringen og luftesperren trer automatisk i funksjon når vinduet åpnes. H-vinduet plus+ toppsving har sikring på alle beslag fra høyde 388 mm til 1588 mm.

 

Alle våre vinduer kan leveres med Spilvent spalteventil i overkarmen. Ventilen er svært tett i lukket posisjon, og i åpen stilling fører den luften opp og inn i rommet for å unngå kaldras.

 

Utenpåliggende:

Festes med hengsler på siden slik at sprossen kan hektes av ved vask.

Utenpålimte:

Limt på ut- og innsiden av vindusglasset, eventuelt også med spacer mellom glassene

Gjennomgående:

Eksklusivt uttrykk. Deler vinduet i mindre ruter, og vil derfor svekke isolasjonsevnen.

Wienersprosser:

Ligger mellom glassene.


Det finnes utallige kombinasjonsmuligheter for sprosser for både vinduer og dører.

 

Leveres standard i hvit RAL 9016, men fås også i andre farger.

 

I tråd med norsk byggetradisjon leverer H-vinduet+ notspor for utforing som standard. Men kan om ønskelig leveres uten.