Snart 60 års vindushistorie har gitt fremtiden et +

Som en av Nordens ledende produsenter leverer H-fasader vedlikeholdsfrie vinduer og dører i PVC og aluminium, i tillegg til fasadeløsninger og glasstak i aluminium. De to produktområdene markedsføres under merkevarene H-vinduet+ for PVC og H-fasader (tidligere Valumin+) for aluminium. Våre kvalitetsprodukter er spesielt utviklet for norske forhold og består alle tester i all slags vær. Fokus på gode kundeforhold og nærhet til markedet, gjør oss til en verdifull partner for våre kunder i ulike faser av et byggeprosjekt.

Produksjonen foregår i dag i topp moderne lokaliteter på Stette utenfor Ålesund, av en dyktig stab med bred fagkunnskap. Det sikrer den aller beste kvaliteten på hvert eneste produkt som går ut av fabrikken.

H-fasader AS ble etablert i 1989, og er en del av Flakk Gruppen. Etableringen i -89 var med bakgrunn i og erfaring med vinduer siden 1959. Det var årstallet da Harald Kvasnes oppfant det kjente Husmorvinduet, og inngikk et samarbeid med forretningsmannen Egil Flakk. På midten av 70-tallet ble navnet endret til H-vinduet, og i dag produseres H-vinduet ved seks fabrikker spredt rundt om i landet. H-fasader er Norges eneste produsent av H-vinduet i PVC, derav navnet H-vinduet+.

H-fasader prosjekterer, produserer og monterer komplette løsninger i aluminium for fasade- og glasstak, dører og vinduer i tillegg til brannklassifiserte produkter. Vi er i dag landets ledende produsent i dette markedet, og har dedikerte fagfolk i alle ledd som jobber med å identifisere kundens behov og å møte disse på best mulig måte. H-fasader har produsert aluminiumsprodukter siden oppstarten i -89. I 2016 ble Valumin AS og H-produkter fusjonert til ett selskap, og samlokalisert i fabrikken på Stette utenfor Ålesund. 

I august 2018 inngitt H-fasader AS en avtale med eierne av GlassTeam AS i Fredrikstad om kjøp av samtlige aksjer i selskapet, og blir med dette dermed Norges største glassfasadeentreprenør. Klikk her for å lese mer.