Snart 60 års vindushistorie har gitt fremtiden et +

H-fasader AS (tidligere H-produkter AS) ble etablert i 1989 og har hovedkontor på Stette utenfor Ålesund. Sammen med H-fasader GlassTeam AS i Fredrikstad er selskapene Norges største glassfasadeentreprenør. Virksomhetene er en del av Flakk Gruppen. H-fasader har to produktområder, hvor det ene er H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC, det andre er glass- og fasadeløsninger i aluminium som markedsføres under varemerket H-fasader. Selskapet fokuserer på bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet, og med lang levetid.

Produksjonen foregår i dag i topp moderne lokaliteter på Stette utenfor Ålesund, av en dyktig stab med bred fagkunnskap. Det sikrer den aller beste kvaliteten på hvert eneste produkt som går ut av fabrikken. Våre kvalitetsprodukter er spesielt utviklet for norske forhold og består alle tester i all slags vær. Fokus på gode kundeforhold og nærhet til markedet, gjør oss til en verdifull partner for våre kunder i ulike faser av et byggeprosjekt.

Etableringen i -89 var med bakgrunn i og erfaring med vinduer siden 1959. Det var årstallet da Harald Kvasnes oppfant det kjente Husmorvinduet, og inngikk et samarbeid med forretningsmannen Egil Flakk. På midten av 70-tallet ble navnet endret til H-vinduet, og i dag produseres H-vinduet ved seks fabrikker spredt rundt om i landet. H-fasader er Norges eneste produsent av H-vinduet i PVC, derav navnet H-vinduet+.

H-fasader prosjekterer, produserer og monterer komplette løsninger i aluminium for fasade- og glasstak, dører og vinduer i tillegg til brannklassifiserte produkter. Vi er i dag landets ledende produsent i dette markedet, og har dedikerte fagfolk i alle ledd som jobber med å identifisere kundens behov og å møte disse på best mulig måte. H-fasader har produsert aluminiumsprodukter siden oppstarten i -89. I 2016 ble Valumin AS og H-produkter fusjonert til ett selskap, og samlokalisert i fabrikken på Stette utenfor Ålesund. 

I august 2018 inngitt H-fasader AS en avtale med eierne av GlassTeam AS i Fredrikstad om kjøp av samtlige aksjer i selskapet, og blir med dette dermed Norges største glassfasadeentreprenør. Klikk her for å lese mer.