Daglig leder H-fasader Stette AS

Vi jakter den beste til å ta markedslederen innen glass- og aluminiumsfasader inn i fremtiden!

H-fasader AS ble etablert i 1989 (tidligere H-produkter), men har røtter innen byggevarer og glass tilbake til 50- og 60-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiumsfasader. Selskapet produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvinduer og -dører i PVC. H-fasader AS har produksjon i Ålesund, Fredrikstad, Holmestrand og Litauen, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge. 

Bedriften er en del av Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. H-fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kr. med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi. H-fasader Stette AS er en prosjekt- og montasjevirksomhet med egen produksjon. Selskapet selger, prosjekterer, produserer og monterer glass- og aluminiums-løsninger hovedsakelig for næringsbygg, samt det offentlige. Selskapet har ca. 75 fast ansatte, er lokalisert i moderne lokaler på Stette og har dessuten et kontor under etablering i Trondheim. 

H-fasader Stette ønsker å knytte til seg en operativ, utadvendt, resultatorientert og samlende leder som kan innfri selskapet ambisjon om økt markedsposisjon og lønnsom vekst.

Les mer om stillingen her: https://www.sperrerekruttering...