H-fasader søker montører i Trondheim

Ønsker du å jobbe for Norges største glassfasadeentreprenør?

H-fasader AS (tidligere H-produkter AS) ble etablert i 1989, men har røtter innen glass og byggevarer tilbake til 50- og 60-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader, og produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC. H-fasader har produksjon i Ålesund og Fredrikstad, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge. Bedriften er en del av den Ålesund baserte Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. H-Fasader har en klar og ambisiøs vekststrategi. Stillingene som montører vil være tilknyttet H-fasader AS med arbeidssted Trondheim.

Ønsker du å jobbe for Norges største glassfasadeentreprenør?
H-fasader satser i Trøndelag, og på grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter montører til montering av vinduer, dører og fasader i glass og aluminium. Stillingene blir en del av vårt montasjeteam for aluminiumsprodukter, med base i Trondheim. Noe reisevirksomhet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes. 

Vi søker etter en engasjert personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver. Dine kolleger vil beskrive deg som strukturert, med evne til å både arbeide i team og selvstendig, og som et godt tilskudd til arbeidsmiljøet.

Som montør arbeider du tett med kunder og kolleger i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø, og vil bli en viktig del av H-fasader sin videre utvikling av Trondheimsavadelingen.

Det er ønskelig med erfaring fra byggebransjen, gjerne fra fasademontasje, men personlige egenskaper vil vektlegges mer enn formell bakgrunn. Nødvendig opplæring vil bli gitt. 

Vi tilbyr
• Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
• God opplæring
• Gode betingelser
• Fast ansettelse i et solid firma med vekstambisjoner, ordnede forhold og avansemuligheter
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Et godt arbeidsmiljø med mange hyggelige og faglig flinke kollegaer.

For nærmere informasjon, kontakt daglig leder Jonny Skogvoll på 99 33 53 41 eller jonny@hfasader.no. Klikk her for å søke på stillingen. Søknadsfrist 24.11.2021.