H-fasader Stette søker flere montører i Trondheim

Ønsker du å jobbe for Norges største glassfasadeentreprenør?

H-fasader AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass og byggevarer tilbake til 50- og 60-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. Vi produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC. H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge. Bedriften er en del av den Ålesund baserte Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. H-Fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kr. med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi. Stillingene som montører vil være tilknyttet H-fasader Stette AS med arbeidssted Trondheim.

H-fasader satser i Trøndelag, og på grunn av stor oppdragsmengde søker vi nå etter montører til montering av vinduer, dører og fasader i glass og aluminium. Stillingene blir en del av vårt montasjeteam for aluminiumsprodukter, med base i Trondheim. Noe reisevirksomhet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes.

Vi søker etter engasjerte personer, som både liker og evner å sette seg inn i varierte og allsidige arbeidsoppgaver. Dine kolleger vil beskrive deg som strukturert, med evne til å arbeide både i team og selvstendig, og som et godt tilskudd til arbeidsmiljøet.

Som montør arbeider du tett med kunder og kolleger i et uformelt og inspirerende arbeidsmiljø, og vil bli en viktig del av H-fasader sin videre utvikling av Trondheimsavadelingen. 

Det er ønskelig med erfaring fra byggebransjen, gjerne fra fasademontasje, men personlige egenskaper vil vektlegges mer enn formell bakgrunn. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

 Vi tilbyr

  • En stilling i et solid firma med vekstambisjoner.
  • Ordnede forhold, gode faglige og personlige utviklingsmuligheter.
  • Gode betingelser og pensjons- og forsikringsordninger.
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og faglig flinke kollegaer.

For mer informasjon kontakt Kurt Andre Giske, montasje- og serviceansvarlig, tlf 97043422, e-post: kurt.andre.giske@hfasader.no, eller Fredrik Kirkhus, montasjeleder Trondheim, tlf 976 77 240, e-post: fredrik.kirkhus@hfasader.no.
Klikk her for å søke på stillingen. Søknadsfrist 31.05.2022.