Montører - Trondheim

På grunn av stor oppdragsmengde i Trøndelag søker vi nå etter montører til montering av vinduer, dører og fasader i glass og aluminium. Base i Trøndelag, fortrinnsvis i Trondheim.

H-fasader AS, tidligere H-produkter, ble etablert i 1989 og har hovedkontor på Stette utenfor Ålesund. Sammen med H-fasader GlassTeam AS i Fredrikstad er selskapene Norges største glassfasadeentreprenør, og har en forventet omsetning i 2021 på over 400 millioner. Virksomhetene er en del av Flakk Gruppen. H-fasader har to produktområder, hvor det ene er H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC, det andre er glass- og fasadeløsninger i aluminium som markedsføres under varemerket H-fasader. Selskapet fokuserer på bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet, og med lang levetid.

  

VI SØKER MONTØR

Erfaring fra byggebransjen er ønskelig, men personlige egenskaper vektlegges mer enn formell bakgrunn. Stillingen er en del av vårt montasjeteam for aluminiumsprodukter. 

En viss reiseaktivitet både lokalt og andre steder i Norge må påregnes.

Nærmere informasjon, kontakt plass-sjef Jonny Skogvoll på tlf. 99 33 53 41. Søknad med CV sendes snarest til Jonny@hfasader.no