Regionsansvarlig salg H-vinduet + med base i Bergen

Vil du jobbe hos en av Nordens ledende produsenter av vedlikeholdsfrie og miljøvennlige vinduer og dører? H-fasader søker Regionsansvarlig salg H-vinduet +.

H-fasader AS, tidligere H-produkter, ble etablert i 1989 og har hovedkontor på Stette utenfor Ålesund. Sammen med H-fasader GlassTeam AS i Fredrikstad er selskapene Norges største glassfasadeentreprenør, og har en forventet omsetning i 2021 på over 400 millioner. Virksomhetene er en del av Flakk Gruppen. H-fasader har to produktområder, hvor det ene er H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC, det andre er glass- og fasadeløsninger i aluminium som markedsføres under varemerket H-fasader. Selskapet fokuserer på bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet, og med lang levetid. 

Vi har nå en ledig stilling som Regionsansvarlig salg H-vinduet +. Du vil ha kontor i våre lokaliteter i Bergen, men det vil også medføre en del reising, hovedsakelig innenfor regionen som strekker seg fra Rogaland til Vestlandet fylke sør for Sognefjorden. Sky rekruttering AS assisterer H-fasader AS i denne rekrutteringsprosessen så alle spørsmål bes rettes til senior rekrutterer Catharina per e-post: Catharina@skyrekruttering.no eller les mer om stillingen her: https://www.careers-page.com/s...