H-vinduet+ 90-profil dør

Produktbeskrivelse

Flott og smekker balkongdør, bi-inngangsdør og innvendig dør. En videreutvikling av vår svært populære klassiker, som er produsert og levert gjennom 30 år.

Leveres som standard med terskel 25 mm (HC) i glassfiber. 

Med våre dører står du helt fritt til å velge brystningshøyde. Fyllingsplatene består av isolerte vinylelementer. Disse er 48 mm tykke, og er glatte både innvendig og utvendig. Vi leverer alt fra tette dører til fullhøyde glass uten fyllingsplate.

Notspor for utforinger er standard, men kan leveres uten.

Laget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige PVC-profiler med meget god isoleringsevne, som gir gode u-verdier. U-verdien for døren bestemmes blant annet av glassets isoleringsevne. Enova anbefaler vinduer med 3-lags energispareglass. Karmdybde 90 mm.

Varmgalvaniserte stålforsterkninger legges i profilene for ekstra styrke og stabilitet

 

Dørene leveres i alle mål innenfor størrelser vist i tabellen nedenfor:


Min    Max
En-fløyet  
Bredde   688     1088
Høyde  1788     2188
 
To-fløyet 
Bredde  1088     1788
Høyde  1930     2188

Max vekt er 80 kg. pr dørblad.

 

Balkongdøren har Fix 3-punkts espagnolett og dørbrems for trinnløs “parkering” i ulike lufteposisjoner. Standard terskel 25 mm (HC) i glassfiber, kan også leveres med 65 mm terskel. Spilka hengsle i aluminium 6063 med rustfri pinne A4. Leveres med aluminiumsfarget vrider som standard, kan også leveres med hvit. Balkongdøren leveres med utvendig blindskilt og innvendig vriknapp som standard. Kan leveres med tosidig sylinderlås om ønskelig. 

Bi-inngangsdøren har låskasse i espagnoletten i tillegg til 3 låsepunkter (Assa 3107). Dermed kan den benyttes som ordinær «gangdør», men samtidig låses av med espagnoletten når den ikke er i bruk. Standard terskel på 25 mm (HC) i glassfiber. Bi-inngangsdør leveres uten dørbrems, med innvendig knappsylinder og utvendig sylinder som standard (Hoppe vrider). Andre alternativer leveres etter ønske. Bi-inngangsdør leveres uten dørbrems, med innvendig knappsylinder og utvendig sylinder som standard. Andre alternativer leveres etter ønske

Den innvendige døren har ikke espagnolett, men ordinær låskasse som lukker på ett punkt (Assa 3107). Standard terskel på 25 mm (HC) i glass-
fiber, men kan også leveres uten terskel. Leveres med Hoppe vrider, innvendig låseknapp og utvendig blindskilt som standard.

 

Utenpåliggende:

Festes med hengsler på siden slik at sprossen kan hektes av ved vask.

Utenpålimte:

Limt på ut- og innsiden av vindusglasset, eventuelt også med spacer mellom glassene

Gjennomgående:

Eksklusivt uttrykk. Deler vinduet i mindre ruter, og vil derfor svekke isolasjonsevnen.

Wienersprosser:

Ligger mellom glassene.

Det finnes utallige kombinasjonsmuligheter for sprosser for både vinduer og dører.