H-vinduet+ balkongdør og bi-inngangsdør

Flott og smekker dør. En videreutvikling av vår svært populære klassiker, som er produsert og levert i over 30 år.

H-vinduet_ Hus Valderøy foto Kristin Støylen - utsnitt.jpg

Leveres som standard med terskel 25 mm (HC) i glassfiber. 

Med våre dører står du helt fritt til å velge brystningshøyde. Fyllingsplatene består av isolerte vinylelementer. Disse er 48 mm tykke, og er glatte både innvendig og utvendig. Vi leverer alt fra tette dører til fullhøyde glass uten fyllingsplate.

Spesifikasjon

PROILLaget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige PVC-profi ler med meget god isoleringsevne, som gir gode u-verdier. U-verdien for døren bestemmes blant annet av glassets isoleringsevne. Enova anbefaler vinduer med 3-lags energispareglass. Forsterkningene legges i profi lene for ekstra styrke og stabilitet. Karmdybde 90 mm.
BESLAG/VRIDERBalkongdøren har Fix 3-punkts espagnolett og dørbrems for trinnløs “parkering” i ulike lufteposisjoner. Spilka hengsle i aluminium 6063 med rustfri pinne A4. Leveres med utvendig blindskilt og innvendig vriknapp som standard. Bi-inngangsdør leveres uten dørbrems, med innvendig knappsylinder og utvendig sylinder som standard. Innvendig dør har ikke espagnolett, men ordinær låskasse som lukker på ett punkt (Assa 3107). Leveres med innvendig låseknapp og utvendig blindskilt som standard. Andre alternativer leveres etter ønske.
GLASS/BRYSTNINGEnova anbefaler vinduer med 3-lags energispareglass. Det er mulig å velge mellom ulike glass- og brystnings- kombinasjoner, fra glass i hele døren til brystningsplate i kombinasjon med glass, eller dør uten glass. Fyllingsplatene i brystningen består av isolerte PVC-elementer. Disse er 48 mm tykke, og er glatte både innvendig og utvendig. Minimum høyde for brystning er 300 mm.
TERSKELStandard terskel 25 mm (HC) i glassfiber, kan også leveres med 65 mm terskel.
NOTSPORNotspor for utforinger er standard, men kan leveres uten. 

Mål

Dørene leveres i alle mål innenfor størrelser vist i tabellen nedenfor:

MinMax
En-fløyet
Bredde 6881088
Høyde17882188
To-fløyet
Bredde10881888
Høyde       19302188

Max vekt er 80 kg. pr dørblad.