H-vinduet+ toppsving i PVC

- toppsving åpningsvindu, fastkarm og kombinasjonsvindu. Enkelt og raskt å montere, ingen skraping eller maling! Et toppsving-vindu kan snus helt rundt. Dette er svært praktisk ved både lufting og rengjøring.

H-vinduet_ Hytte ved sjøen.jpg

Vinduet er utadslående, og kommer ikke inn i rommet, det blir derfor ingen konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen. Betjening av vinduet går lett i alle posisjoner. Til mer det blåser til tettere blir et utadslående vindu, til større vindtrykket blir til mer presses rammen mot pakningene.

H-vinduet+ fås i både åpning og fastkarm, og kan dessuten leveres i ulike kombinasjoner av faste og åpningsbare vindu. 

Spesifikasjoner


PROILLaget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige pvc-profi ler med meget god isoleringsevne, som gir gode u-verdier. U-verdien for vinduet bestemmes av glassets isoleringsevne. Enova anbefaler vinduer med 3-lags energispareglass. Karmdybde 90 mm. Varmgalvaniserte stålforsterkninger i profilene for ekstra styrke og stabilitet.
MÅLFastkarm: Max bredde 2988 mm. Max høyde 2988 mm. 
Åpningsvindu: Max bredde 1788 mm. Max høyde 1788 mm.
Total størrelse max 6,0 m2.
Ved behov for større vinduer er det system for sammenkobling av flere vinduer.
BESLAGKvalitetsbeslag fra Spilka i stål (St.37). Beslaget er elektrolytisk galvanisert (sinksjikt min 15μ m), gullkromatisert og til slutt dyppet i klarlakk. Synlig del i lukket stilling er pulverlakkert i hvitt. Alle hull i leddforbindelsene er gitt innvendig  polering og smøring. Beslagene er testet og godkjent iht. krav fra NDVK  (Norsk Dør- og Vinduskontroll). Korrosjonstester viser at be-slaget med god margin over-stiger de krav som stilles til slike komponenter.
VRIDERHoppe vrider, kan leveres med låsbar vrider med nøkkel. Kan også leveres med 2-greps Spilka-vrider om ønskelig.
NOTSPORI tråd med norsk byggetradisjon leverer H-vinduet+ notspor for utforing som standard. Men kan om ønskelig leveres uten.
SPROSSERDu kan velge mellom gjennomgående, utenpålimte, dekorsprosser eller en kombinasjon.