H-fasader leverer skreddersydde inngangspartier og dører etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørautomatikk. Alle aluminiumsdører fåes i alle typer ral-farger. Det finnes både utad- og innadslående ytterdører, og vi kan tilby et bredt sortiment av tilbehør og designhåntak.

Fra Sveitsiske Gilgen Door System leverer vi kvalitetes dørautomatikk. Dette er et system utviklet med fokus på moderne teknologi og kundens behov. Produksjonsprosessen hos Gilgen gir muligheter til å produsere og spesialtilpasse nødvendige komponenter og automatiske dørsystemer raskt og skreddersydd. 

Vi har også et omfattende utvalg av låser og beslag både til utvendige og innvendige dører.  For å sikre trygghet i offentlige områder kreves det diverse sikkerhetsløsninger som elektroniske låser og adgangskontroll. Vi har også dører som betjenes med trykkbryter innvendig og nøkkelbryter utvendig. Mulighetene er mange og vi skreddersyr etter kundens behov.

H-fasader leverer dører og dørautomatikk til det offentlige, næringsbygg og  borettslag av høy kvalitet og sikkerhet. 

Ta kontakt med en av våre dyktige prosjektledere som vil hjelpe med å finne en løsning tilpasset ditt behov. Mulighetene er nærmest ubegrenset.

Kontakt oss her