Om H-fasader

H-fasader AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass og byggevarer tilbake til 50- og 60-tallet, og som produksjonsbedrift startet det hele for 90 år siden i 1933.

Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. Vi produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC. 

H-fasader har produksjon i Ålesund og Fredrikstad , og flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge, blant annet i Bergen, Trondheim og Oslo. 

Vi er del av den Ålesund baserte Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. 

Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. H-Fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kr. med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi.

Som en del av Flakk-gruppen har vi følgende strategiske hovedpilarer:

FOKUSPå kundens behov
LANGSIKTIGHET Varige løsninger skapes over tid
AMBISJONERHøye mål er en forutsetning for å komme langt 
KOMPETANSESolid kunnskap som har verdi for kunden
KREATIVITETGrenseløs nytenkning!     

Selskap - lokasjoner

H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og i Litauen, og har i tillegg flere montasjeavdelinger rundt om i landet både i Oslo, Bergen, Trondheim og Holmestrand.

Samarbeidspartnere

H-fasader har sterke samarbeidspartnere og leverandører med lang erfaring i bransjen. Dette gjør at vi kan forsikre kundene våre om best mulig kvalitet i det vi leverer. Vi produserer glass- og aluminiumsfasader i både Sapa, Schüco og Ponzio aluminiums-systemer, og leverer og monterer dessuten en rekke tilstøtende produkter fra anerkjente leverandører. H-fasader produserer og leverer dessuten H-vinduet+, som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvinduer i PVC.