Dører skyve- og foldedører Dørautomatikk

H-fasader leverer dører, skyve- og foldedører samt dører med dørautomatikk.

Våre dører skreddersys etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. 

Med skyve - og foldedører kan bo- og arbeidsarealet åpnes opp og utvides. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon. Innovativ teknikk gir deg stilrent design og god komfort.

 H-fasader  leverer systemer flere ulike høykvalitets profil-leverandører.

H-fasader leverer skreddersydde inngangspartier og dører etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1 fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørautomatikk. Alle aluminiumsdører fåes i alle typer ral-farger. Det finnes både utadslående og inadslående ytterdører og vi kan tilby et bredt sortiment av tilbehør og designhåntak.

Fra sveisiske Gilgen Door System leverer vi kvalitetes dørautomatikk. Dette er et system utviklet med fokus på moderne teknologi og kundens behov. Produksjonsprosessen hos Gilgen gir muligheter til å produsere og spesialtilpasse nødvendige komponenter og automatiske dørsystemer raskt og skreddersydd. 

Vi har også et omfattende utvalg av låser og beslag både til utvendige og innvendige dører.  For å sikre trygghet i offentlige områder kreves det diverse sikkerhetsløsninger som elektroniske låser og adgangskontroll. Vi har også dører som betjenes med trykkbryter innvendig og nøkkelbryter utvendig. Mulighetene er mange og vi skreddersyr etter kundens behov.

H-fasader leverer dører og dørautomatikk til det offentlige, næringsbygg og  borettslag av høy kvalitet og sikkerhet.