H-fasader Entreprenør

Vår Entreprenør-avdeling prosjekterer, produserer og monterer fasader, dører, vinduer, rekkverk og andre glassløsninger til næringsbygg så vel som for det offentlige.

Bred fagkunnskap og en dyktig stab sikrer den aller beste kvaliteten av produkter som går ut av våre fabrikker. 

Ved å velge produkter laget av aluminium er valgmulighetene store og vedlikeholdskostnadene lave. Vi tilbyr produkter som oppfyller de krav som markedet ønsker og forventer, enten det er høyisolerende, støydempende, brannhemmende og innbruddshemmende løsninger. 

H-fasaders sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere er autoriserte glass- og fasaderådgivere. I tillegg er vi landets ledende produsent i dette markedet.

Vår fokus er bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsvennlige og resirkulerbare produkter av høy kvalitet og med lang levetid. 

Fasader vinduer og vindusfelt

H-fasader leverer et bredt utvalg av systemer innen glassfasader, glasstak, vinduer og vindusfelt. 
Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generer energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. 
Glasstak har en unik evne til å slippe dagslys inn i bygninger. Vi tilbyr stor valgfrihet når det gjelder design og glass, og tilpasser alt etter hvordan prosjektet er i størrelse og fasong.
Vinduer og vindusfelt i aluminium leveres i et stort utvalg, både innad slående og utad slående vinduer. Aluminium er et stabilt materiale og gjør det mulig å bygge store glassfelt med en bredde opptil 5 meter. I tillegg tilbyr vi stilrene og smale profiler.
H-fasader leverer systemer både fra anerkjente profilleverandører som Sapa og  Schüco  .Dette er aluminiums fasader av høyeste kvalitet og utsøkt design.

H-fasader legger vekt på bærekraftige, vedlikeholdfrie og resirkulerbare produkter av høy kvalitet og med lang levetid.

Fasader og glasstak

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Våre fasader kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30 og A30. H-fasader leverer systemer både fra Sapa  og Schüco.

Dører skyve- og foldedører Dørautomatikk

H-fasader leverer dører, skyve- og foldedører samt dører med dørautomatikk.

Våre dører skreddersys etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. 

Med skyve - og foldedører kan bo- og arbeidsarealet åpnes opp og utvides. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon. Innovativ teknikk gir deg stilrent design og god komfort.

 H-fasader  leverer systemer flere ulike høykvalitets profil-leverandører.

H-fasader leverer skreddersydde inngangspartier og dører etter kundens behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1 fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørautomatikk. Alle aluminiumsdører fåes i alle typer ral-farger. Det finnes både utadslående og inadslående ytterdører og vi kan tilby et bredt sortiment av tilbehør og designhåntak.

Fra sveisiske Gilgen Door System leverer vi kvalitetes dørautomatikk. Dette er et system utviklet med fokus på moderne teknologi og kundens behov. Produksjonsprosessen hos Gilgen gir muligheter til å produsere og spesialtilpasse nødvendige komponenter og automatiske dørsystemer raskt og skreddersydd. 

Vi har også et omfattende utvalg av låser og beslag både til utvendige og innvendige dører.  For å sikre trygghet i offentlige områder kreves det diverse sikkerhetsløsninger som elektroniske låser og adgangskontroll. Vi har også dører som betjenes med trykkbryter innvendig og nøkkelbryter utvendig. Mulighetene er mange og vi skreddersyr etter kundens behov.

H-fasader leverer dører og dørautomatikk til det offentlige, næringsbygg og  borettslag av høy kvalitet og sikkerhet. 

Rekkverk

Rekkverk i glass gir utsikt og slipper naturen og lyset inn.

H-fasader leverer og monterer glassrekkverk av høy kvalitet og med et rent design fra velkjente leverandører. 

Glasset kan innspennes i dekkeforkant, boltinnfestes eller monteres oppe på dekke, enten i gulvskinne eller stendere med glassklemmer. Er det nivåforskjell på 50cm eller mer, benyttes det herdet laminert glass eller varme-forsterket laminert med polerte kanter pga personsikkerhet og fare for fall. Ved brudd vil glasset bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade.

Minimumshøyden er på 100cm overkant håndløper/glass ved vanlige rekkverk med nivåforskjell, i trapper gjelder 90cm. Er det mer enn 10 meter nivåforskjell må høyden være 120cm.

Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 316 for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing et par ganger i året, da det vil legge seg forurensning, salter og mineraler på rillene i metallet som kan vise seg som flekker på stålet. Dette er ikke rust, men en reaksjon på forurensing i luften, og vil la seg pusse vekk.

Innvendige glassløsninger

H-fasader  leverer og monterer innvendige glassløsninger fra velkjente kvalitetsleverandører som Triplan, Sapa og Schüco.

Vi leverer og monterer skreddersydde innvendige glassfasader for næringsbygg. Vi skaper moderne løsninger i henhold til de krav som stilles for innvendig glassfasder. 

Bruk av glass og aluminium gir stor fleksibilitet, og gode løsninger til oppdeling av rom/kontor, innvendige dører og rekkverk. Mange valgmuligheter av farger, fyllinger og glass, dessuten tilpasninger med lyd-, brann-, eller innbruddssikring gir skreddersydde løsninger etter kundens behov. 

H-fasader leverer og monterer glassrekkverk av høy kvalitet og med et rent design fra velkjente leverandører. Glasset kan innspennes i dekkeforkant, boltinnfestes eller monteres oppe på dekke, enten i gulvskinne eller stendere med glassklemmer. Er det nivåforskjell på 50cm eller mer, benyttes det herdet laminert glass eller varme-forsterket laminert med polerte kanter pga personsikkerhet og fare for fall. Ved brudd vil glasset bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade.

Minimumshøyden er på 100cm overkant håndløper/glass ved vanlige rekkverk med nivåforskjell, i trapper gjelder 90cm. Er det mer enn 10 meter nivåforskjell må høyden være 120cm.

Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 316 for å unngå rustangrep. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing et par ganger i året, da det vil legge seg forurensning, salter og mineraler på rillene i metallet som kan vise seg som flekker på stålet. Dette er ikke rust, men en reaksjon på forurensing i luften, og vil la seg pusse vekk.

PVC vinduer og dører

H-fasader  leverer H-vinduet+ vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer og -dører i PVC. Enkelt og raskt å montere, ingen skraping eller maling! Spar både tid, penger og miljøet!

Vår fokus er bærekraftige løsninger, og det er derfor viktig for oss å levere vedlikeholdsfrie og resirkulerbare produkter av høy kvalitet og med lang levetid.

Velger du vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer i PVC slipper man å bruke tid på skraping og maling. H-vinduet+ trenger ingen overflatebehandling gjennom vinduets levetid. Vinduene lever opp til de høyeste kravene for energibesparelse, gir god isolasjon og et behagelig inneklima. Materialet PVC råtner ikke.  H-vinduet+ leverer også en serie av ulike dører. Enten du ønsker balkongdører, innvendige dører eller biinngangsdører, kan du velge blant en rekke størrelser og utførelser.

Brannprodukt

H-fasader  tilbyr en rekke produkter i innovative system for brannbeskyttelse både fra Sapa og Schüco.

Når vi bygger våre brannprodukter så må sikre kvaliteten med å fylle ut en kontrollplan. Våre leverandører bruker store ressurser for å sikre at brannproduktene er korrekte i henhold til regelverk og gjeldende prosesser. 

Fra 2019 har det vært obligatorisk å å CE-merke brann-ytterdører, og for CE-merkede brannklassifiserte dører, skal det foreligge en ytelseserklæring. Dette betyr at dørprodusenten må ha et CE-sertifikat for den aktuelle dørmodellen.

H-fasader tilbyr en rekke produkter som branndører og brannvindu, fasader og glasspartier, i innovative system for brannbeskyttelse.

H-fasader leverer fasader, vinduer og branndører i klasse EI30 og EI60. 

EI30 : En dør med klasse EI30 Sa C betyr at døren skal holde flammer og varme igjen i 30 min, den skal være røyktett og være selvlukkende.

EI60 : En dør i klassen EI60 er brann og varme motstandsdyktig i 60 min.

Fasade, dører og fastkarmer har krav til integritet (E) og isolasjon (I). I kravet til integritet ligger det at produktet må være tett, slik at brann ikke smitter gjennom. Mens i kravet til isolasjon ligger det at brannen ikke skal kunne overføres til baksiden ved varmegjennomgang. Dette er spesielt viktig ved rømning, da det eksempelvis skal være mulig å gå på andre siden av en brennende dør. I noen tilfeller stilles det krav til begrensning på varmestråling (W) istedenfor isolasjon. Dette er et krav som ligger mellom E og EI i intensitet.