Ofte stilte spørsmål

 • Hva er en U-verdi?

  U-verdi handler kort fortalt om hvor mye varme du slipper ut. Jo lavere U-verdi, jo bedre isolerte er vinduene dine.

 • Hvordan tar jeg mål av vinduene mine?
  For å måle korrekte skal du måle fra ytterkant til ytterkant på vinduet. Målene skal oppgis i bredde x høyde. Hvis vinduet du skal måle er listet inn, kan du måle mellom utforingene og så plusse på 38 mm (hver utforing er som regel 19 mm, men svært gamle vinduer kan ha andre mål). Les mer her om hvordan du tar mål av vinduene dine:

 • Hva er funksjonsglass?

  Det finnes en rekke smarte tilleggsfunksjoner i glassene slik at du kan få selvrensende glass, antidugg glass og solvarmedempende glass. Les mer her

 • Produserer dere i Norge?

  Ja, vi har produksjon i Fredrikstad og på Stette utenfor  Ålesund, dessuten i Siauliu i Litauen. • Har dere serviceavtaler?

  Ja, vi tilbyr bistand til eiendomsbesittere, entreprenører, byggmestere, vaktmestere, borettslag, offentlige instanser etc. Vi utfører utskiftning av vinduer, dører, fasader og dørautomatikk, og i tillegg tilbyr vi serviceavtaler, rammeavtaler og forebyggende vedlikehold. Les mer her:

 • Utfører dere service på dører eller vinduer?

  Ja, vi utfører service på dører og vinduer samt dørautomatikk.Service på dørautomatikk gjelder både på slagdørautomatikk og skyvedørsautomatikk. 

  Les mer om service her:

 • Har dere egne montører?

  Ja, H-fasader har egne erfarne og høyt kvalifiserte montører, hvorav de fleste har fagbrev. I tillegg er vi lærlingbedrift og har lærlinger i jobb også. 

  Alle våre montører får god opplæring innen de produktene vi monterer og tar nødvendige kurs for å holde seg oppdaterte.

 • Hvor holder dere til?

  Vi har flere avdelinger i Norge. I Fredrikstad og på Stette utenfor Ålesund har vi produksjonslokaler, samt prosjekt og montasjeavdelinger. I Bergen, Trondheim og Oslo har vi prosjekt- og montasjeavdelinger. Dessuten har vi nye flotte produksjonfasiliteter i Siauliu i Litauen.

  Les mer om H-fasader her:

 • Hvorfor dugger det på vinduene mine?

  Det viser at vinduene dine er godt isolerte. Det som skjer er at for lite av innevarmen slipper gjennom glasset, og høy luftfuktighet og lav glasstemperatur lager kondens på utsiden. Noe som gjerne skjer ved væromslag, mest om våren og høsten med vindstille og klart, kaldt vær. Les mer om hvorfor vinduene dine dugger her:

 • Hvilken størrelse kan jeg få på vinduene?

  H-fasader leverer et ubegrenset utvalg av størrelser. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne riktig løsning.

 • Hva er sikkerhetsglass?

  Sikkerhetsglass skal forhindre eller minske risikoen for personskade ved sammenstøt med glass.Sikring av vindu og glassfelt er regulert i TEK 17 som igjen viser til NS 3510 : 2015. Hovedregelen er at vindu7dører7glassfelt som er lavere enn 0,8 meter over gulv skal sikres. Les mer om sikkerhetsglass her:

 • Hva er prisen på deres produkter?

  Vi skreddersyr våre produkter etter kundens behov, så vi har ingen fast pris på våre produkter. Pris kommer ut i fra mål og glassvalg.