H-fasader Bue Aluminium skal mot slutten av året starte arbeidet på Garnes Ungdomsskole i Bergen. Her skal vi levere og montere glassfasader og dører.  

Bygget skal sertifiseres etter BREEAM-NOR Very Good, og skal ha passivhus standard. H-fasader Bue Aluminium skal i dette prosjektet levere resirkulert aluminium fra vår profil-leverandør Sapa. Circal 75R er en serie av førsteklasses aluminium med minimum 75% andel resirkulert aluminium fra forbrukerskrap, for eksempel aluminiumsfasader og -vinduer som er demontert fra bygninger og resirkulert. Med BREEAM NOR Very good menes blant annet at det skal være en fossilfri byggeplass, utslippsfri byggvarme og tørk, og en andel utslippsfrie gravemaskiner.

- Vi gleder oss til å samarbeide med Skanska i et spennende prosjekt, hvor vi har kort byggetid og en tight fremdriftsplan, sier daglig leder Kristian Fjelltveit i H-fasader Bue Aluminium. - Men vi er sikker på at vi sammen med Skanska og de andre aktørene i prosjektet vil lykkes med godt samarbeid og god gjennomføring, avslutter Fjelltveit. 

Prosjektselger et Eivind Mikkelsen og prosjektleder er Ruben Neteland. 

Vil du lese mer om prosjektet klikk her.

Illustrasjonsbilder : Arkitekt TYRAK AS