- Vi er svært fornøyde med å kunne utvide virksomheten vår til Sverige, og med å kunne tilby våre kvalitetsprodukter til en enda bredere kundekrets, sier Knut Flakk, eier og styreleder i H-fasader AS. - Jonas Malmkvist, som er ansatt som adm. dir. i H-fasader sin satsing i Sverige, har betydelig erfaring i bransjen. Vi er overbevist om at han med sin ekspertise og lederskap vil lede teamet til å oppnå suksess, og sikre H-fasaders posisjon som en pålitelig partner for kundene i Sverige, sier Flakk.

H-fasader er kjent for sine høykvalitetsprodukter innen to hovedområder: PVC-produkter markedsført under navnet H-vinduet+ varemerket, og aluminiumsprodukter markedsført under H-fasader varemerket. Med fokus på bærekraft, kvalitet og design har H-fasader blitt en ledende aktør i bransjen.

Ved å etablere H-fasader i Sverige vil selskapet kunne tilby skreddersydde løsninger som møter de spesifikke behovene også til de svenske kundene. Adm. dir Jonas Malmkvist har en sterk visjon for selskapets vekst i det svenske markedet. - Det er med stor entusiasme jeg tar på meg rollen som adm. dir for H-fasader i Sverige, og ser fram til å lede selskapets ekspansjon i det svenske markedet, sier Malmkvist. 

Med nyetableringen og ledelsen til Jonas Malmkvist styrker H-fasader sin posisjon som en ledende aktør innen produksjon av vinduer, dører og fasadeløsninger i Norden, og forbereder seg på en spennende fase med vekst og ekspansjon.