Heve-skyvedører er en perfekt løsning for den som ønsker å åpne opp og utvide bo-arealet, få store glassflater, maksimalt lysinnslipp og utsikt til naturen. Døren er enkel og smidig å betjene selv i store dimensjoner. Når døren er stengt, hviler dørbladet på terskelen for å sikre god tetting.

+ Enkel og smidig å betjene

+ Solide og kraftige profiler som tåler store glassfelt

+ Høy energieffektivitet

+ Vedlikeholdsvennlig

+ Lang levetid

+ Resirkulerbar


VEDLIKEHOLD:

PVC-profilene krever ikke vedlikehold, bare rengjøring med vanlig såpevann. Låssystem og beslag behøver ordinært renhold og smøring.

PROFIL:

Gealan 9000 S profil er laget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige PVC-profiler med meget god isoleringsevne, som gir god U-verdier. Stål- og aluminums-forsterkninger legges i profilene for ekstra styrke og stabilitet. Karmdybde 190 mm.

MÅL:

Dørene produseres på bestilling og etter dine mål og ønsker. Heve- skyvedøren leveres innenfor følgende størrelser:

Min høyde: 2088 mm  /  Max høyde: 2588 mm
Min bredde: 2088 mm /  Max bredde: 4000 mm

Enkelte andre størrelser/løsninger kan leveres på forespørsel. Ta kontakt.

BESLAG / VRIDER / TERSKEL:

Et allsidig og fleksibelt system som med samme presisjon kan betjene store dørpanel opptil 330 kg. 

Beslag: HAUTAU ATRIUM HS 330. 

Vrider: HAUTAU. Standard er aluminiumsfarget vrider innvendig og utvendig håndgrep. Kan alternativt leveres med vrider både på inn- og utside, og innvendig eller dobbel sylinderlås. 

Terskel: HAUTAU - ThermoTop 2.1 COMFORT. Høyde 50mm + 5mm glideskinne. Terskel kan bygges ned/senkes i konstruksjon.

FARGE:

Standard hvit (RAL 9016). Et utvalg andre farger kan fås på forespørsel

GLASS:

Leveres med 3-lags glass. Sikkerhetsglass begge sider er standard. Vi kan levere ulike typer funksjonsglass, nye smarte løsninger påvirker både funksjon, utseende, levetid, trygghet og økonomi. Funksjonsglass leveres som for eksempel soldempende-, selvrendsende-, antidugg-, støydempende-glass. Velg riktig glass, ut i fra dine behov og få ønsket effekt

TESTER:

Slagregntetthet iht. EN 12208: 9A U-verdi: Gode u-verdier. Bestemmes blant annet av glassets isoleringsevne og vil være avhengig av størrelse.