Mediebygget til Høgskulen i Volda, som er levert og montert av H-fasader Stette, ble det benyttet resirkulert aluminium. Det er Statsbygg som er utbygger, PEAB K. Nordang som er total-entreprenør, og Link Arkitektur som er arkitekter for dette flotte miljøbygget.  

Vår leverandør Sapa Hydro Buildings har levert Hydro Circal 75 R, som er en serie av førsteklasses aluminium med minimum 75% resirkulert aluminium fra forbrukerskrap som for eksempel glassfasader og vinduer som er demontert fra bygninger og fullstendig resirkulert. Resultatet er at miljøet ble spart for hele 223 tonn CO2 i dette prosjektet der det ble brukt totalt 16 tonn alumnium.

Det stilles stadig strengere miljøkrav og i fremtidig byutvikling står sirkulær økonomi i sentrum.

Ved å velge Hydro Circal 75 R i våre prosjekter, gir vi kundene våre muligheten til å ta et grønnere valg hvor vi sammen reduserer klimaavtrykket.

Jo flere prosjekter som bygges med Hydro Circal, jo flere bygninger oppnår et lavt karbontrykk, og samtidig vil oppnå miljøsertifiseringer som f.eks BREEAM.

Les mer om Hydro Circal 75 på Hydro Building System sine nettsier:  https://www2.sapabuildingsystem.com/no/no/vart-fokus-pa-barekraft/hydro-circal-75r/