Stilling - Produksjonsmedarbeider.

Ansinitet i bedriften - startet 1 april 2019.

Utdannelse / Bakgrunn - Har fagbrev som industrirørlegger, men har blant annet jobbet 10 år som sveiser før jeg begynte i H-fasader. 

Arbeidsoppgaver i H-fasader - Sammen-montering av vindu og dører.

Prosjekt som gjør deg stolt - Har jobbet med mange spennende og lærerike prosjekter, men kan trekke fram f eks leveranse til KLP Eiendom og kjøpesenteret Hvaltorget i Sandefjord. Det var i forbindelse med en rehabilitering av dette eldre ærverdige bygget. Synes dessuten at noen produkter som er utfordrende, f eks takluker, men da blir det ekstra kjekt når man får det til.

Hva gjør du på fritiden din? - Som mamma blir det naturlig nok mye oppfølging av barn som går på både Taekwondo og Volleyball. Men av hobbyer så er det kanskje strikking det går mest tid til. Jeg bruker hvert ledige øyeblikk og pauser til å strikke. Noe som også lar seg kombinere med andre interesser som trening og fjellturer! Har tidligere også laget mye kaker opp gjennom årene, en tidkrevende hobby som nå blir begrenset til eget forbruk og noe til nærmeste familie og venner. Jeg er generelt glad i håndarbeid - så jobben min passer utmerket slik. Er nok litt nerdete også da når det gjelder å finne ut av ting, også for å slippe å spørre andre for mye, er derfor ivrig med egne notater og tar bilder av detaljer til senere bruk når jeg jobber.