Kristian.png

Selskapet med base i Bergen, er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør.

-Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og bli bedre kjent med de dyktige menneskene i organisasjonen, kunder og produkter. Det er spennende å bli en del av H-fasader-konsernet som har en klar og ambisiøs vekststrategi, og som ser store muligheter for vekst på Vestlandet, sier Kristian Fjelltveit.

Fjelltveit har lang erfaring I byggebransjen og kommer nå fra stillingen som regionsjef i Bygger’n. Han har tidligere vært både regionsjef I Maxbo Proff, jobbet med salg i både Inwido og Natre, og som byggmester I flere år før dette.

Tom Aas, CEO i H-fasader AS, er svært glad for å få Kristian Fjelltveit på plass. – Kristian har lang erfaring og stort nettverk i byggebransjen, sier Aas. - Det vil være viktig for oss i arbeidet med å styrke og videreutvikle vår posisjon på Vestlandet. H-fasader og Bue Aluminium inngikk i mai i fjor en avtale om oppkjøp, og Bue Kjelstrup Olsen, gründer, eier og daglig leder gjennom 35 år går av med pensjon til sommeren. Jeg vil takke Bue for innsatsen og alt arbeidet som er gjort, men er samtidig svært fornøyd med at vi nå har fått på plass etterfølgeren, avslutter Aas.