Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge ligger ved Altaelva, ikke langt fra Alta, og er et spennede prosjekt som H-fasader Stette har jobbet med den siste tiden. På dette nye spektakulære hotellet har vi levert fasade, vinduer, dører og glasstak fra vår leverandør Sapa, i oppdrag fra Harald Nilsen Entreprenør As og Sorrisniva som Byggherre. H-fasader Stette har vært produsent, Låssenteret AS Thermoglass har stått for prosjektering, gjennomføring og montering.

I fellesarealene ble det valgt Sapa Fasade 4150, og alle hotellrommene har Sapa Glasstak 5050.  Hovedfokus i hotellrommene er utsikt, mot Altaelva på sommeren og mot nordlyset på vinteren. Et eksklusivt helårstilbud på overnatting og gode valg materialer, så blir dette en flott naturopplevelse.

Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge sto ferdig og åpnet dørene høsten 2021 og med sin  beliggenhet ved Altaelva som er en av verdens beste lakseelver tiltrekker hotellet seg gjester fra hele verden.

Prosjektet ble kåret til måndens prosjekt i januar hos Sapa.   https://www2.sapabuildingsystem.com/no/no/forum/fokus-prosjekt/sorrisniva-arctic-lodge/

Byggherre: Sorrisniva AS

Arkitekt : ARC arkitekter AS

Total Entreprenør: Harald Nilsen Entreprenør AS

Montasje Alu/Glass : Låssenteret AS Thermoglass

Produsent : H-fasader AS

Prosjektleder H-fasader AS : Øystein Beite

Vil du lese mer om Sorrisniva og hva de har å tilby :  https://www.sorrisniva.no/hotels/arctic-wilderness-lodge