Med store glassfasader reduseres skillet mellom ute og inne. Dagslys slippes inn og det skapes mer kontakt med verden utenfor. H-fasader tilbyr stor valgfrihet når det gjelder design og glass, og tilpasser alt etter hvordan prosjektet er i størrelse og fasong. De senere årene har det vært stort fokus på godt isolerte glass, støydempende glass og sikkerhetsglass. Alle glassene har sine egenskaper, og det tilpasses ethvert prosjekt. 

Aluminiumsprofiler utgjør det fleksible rammeverket på en glassfasade og har et grenseløst design. Aluminium er et stabilt materiale som gjør det mulig å bygge store glassfelt med en bredde opptil 5 meter. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses det enkelte prosjekt. 

Aluminiumsprofiler er sterke, lette og klimavennlige, og i mange av H-fasaders prosjekter brukes det resirkulert aluminium. H-fasader leverer fasadesystemer som er testet og godkjent og som oppfyller gjeldene krav på bæreevne, tetthet, funksjon og isolering.  Bærekraftige løsninger med lave karbonavtrykk er et stort fokus rundt alle prosjekter.

Med lang erfaring og svært dyktige prosjektledere er H-fasaders mål å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på. 

H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Litauen, og har i tillegg flere montasjeavdelinger rundt om i landet både i Oslo, Bergen og Trondheim.

Kontakt våre prosjektledere.