Et av prosjektene som H-fasader jobber med for tiden er Byhaven / Værstetorvet som blir et moderne handelssenter i Fredrikstad sentrum. Her skal det bli kjøpesenter på plan 1 og 2 som vil romme om lag 60 butikker, som vil bli en ny handelsopplevelse i Fredrikstad. Dessuten inneholder prosjektet 247 leiligheter.

H-fasader har fabrikk på Sellebakk i Fredrikstad, kun en kort kjøretur på 7 minutter fra dette prosjektet. Her prosjekteres, produseres og monteres alt av dedikerte fagfolk fra nærmiljøet. "Vi er stolte over å kunne være med på lokale byggeprosjekt i byen vår" sier daglig leder Dag Klavestad. Videre kan han fortelle at bedriften har fokus på miljø og bærekraft, og at det i dette prosjektet brukes resirkulert aluminium, Hydro Circal 75R fra vår leverandør Sapa, så mer kortreist og miljøvennlig kan det ikke bli. Totalentreprenøren er Solid Entreprenør som også er et lokalt Fredrikstad-firma.

H-fasader leverer glass og aluminiumsfasader, ytterdører og dørautomatikk til plan 1 og 2 som skal stå ferdig i løpet av 2024. 

Fra H-fasader er det Egon Andersen som er prosjektleder. Med over 35 års ansenitet i bedriften, god fagkunnskap og nøyaktighet så blir prosjektet gjennomført med høy kompetanse.