Virksomhetene er en del av Flakk Gruppen. H-fasader har to produktområder, hvor det ene er H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC, det andre er glass- og fasadeløsninger i aluminium som markedsføres under varemerket H-fasader. 

Produksjonen foregår i dag i topp moderne lokaliteter på Stette utenfor Ålesund, av en dyktig stab med bred fagkunnskap. Det sikrer den aller beste kvaliteten på hvert eneste produkt som går ut av fabrikken. Våre kvalitetsprodukter er spesielt utviklet for norske forhold og består alle tester i all slags vær. Fokus på gode kundeforhold og nærhet til markedet, gjør oss til en verdifull partner for våre kunder i ulike faser av et byggeprosjekt.

H-fasader Stette prosjekterer, produserer og monterer komplette løsninger i aluminium for fasade- og glasstak, dører og vinduer i tillegg til brannklassifiserte produkter. Vi er i dag landets ledende produsent i dette markedet, og har dedikerte fagfolk i alle ledd som jobber med å identifisere kundens behov og å møte disse på best mulig måte. I 2016 ble Valumin AS og H-produkter fusjonert til ett selskap, og samlokalisert i fabrikken på Stette utenfor Ålesund. H-produkter endret navn til H-fasader i 2019.

Besøksadresse:

H-fasader Stette

Stette Næringsområde 15     6260 Skodje

Org nr: 852072202