I 1962 startet  brødrene Edgar og Gunnar Bøckmann opp firmaet  Brødrene Bøckmann. Ved sin fabrikk på Øra installerte de det som den gang var Skandinavias eneste og Nord Europas mest moderne linjer for produksjon av isolerglass. Ved inngangen til 1994 solgte de virksomheten til det franske industriselskapet Saint-Gobain.  

Etter 52 års drift avsluttes produksjonen hos Saint-Gobain Bøckmann AS i Fredrikstad i 2014. Samme år  blir Glassteam AS etablert, og de ansatte fra Saint-Gobain Bøckmann får tilbud om å jobbe videre hos Glassteam AS. På Sellebakk starter de opp produksjon, montasje og glassmestervirksomhet. Med nærmere 90 ansatte i bedriften så etablerer Glassteam seg i bransjen og blir en solid entreprenør. 

I august 2018 går eierne av Glassteam AS inn en avtale om salg av samtlige aksjer i selskapet til H-produkter AS i Ålesund (nå H-fasader). Dermed blir bedriften sammen med sin søsterbedrift i Ålesund Norges største glass og fasadeentreprenør.  Glassteam endrer i 2019 navn til H-Fasader Glassteam og er en del av Flakk-Gruppen.  

Besøksadresse: 

H-fasader Glassteam / Fredrikstad

Trykkeriveien 4     1653 Sellebakk

H-fasader Glassteam / Lindeberg

Jeksleveien 20    2016 Frogner

Org nr 912792307