Borettslag som sparer både tid, penger og miljøet!

BRL Udbyes gt 3 i Trondheim valgte vedlikeholdsfrie kvalitetsvindu og -dører fra H-fasader / H-vinduet+ når de byttet over 250 vindu og dører i borettslaget.

Oppdragsgiver på dette prosjektet var boligbyggelaget TOBB på vegne av borettslaget Udbyes gt 3 som var byggherre. Fredheim & Paulsby Bygg AS var utførende, de har utført flere lignede prosjekter både gjennom TOBB og private borettslag/sameier de senere årene.

Rehabiliteringen besto i å bytte 216 vinduer og 52 balkongdører. Alle med lydkrav da de ligger sentrumsnært, like ved St. Olavs Hospital med helikoptertrafikk, og den delen av E6 som går gjennom sentrum.

- Prosessen fra innhenting av første tilbud til endelig spec var på plass var enestående, sier Jørgen Paulsby som er daglig leder i Fredheim & Paulsby bygg. - Det var byggherre som valgte leverandør av vindu og type vindu i siste omgang før bestilling. De ønsket PVC-vinduer og da H-vinduet+ som leverandør. Endringer på mål og oppdeling av ordre grunnet begrenset lagring og logistikk bød ikke på problemer. H-vinduet+ var meget hjelpsomme og serviceinnstilt slik at leveranser ble akkurat som vi ønsket. Begge leveranser kom til avtalt tid og fremdriften i prosjektet ble fulgt til punkt og prikke, forteller Paulsby.

- Innsetting/innfesting av vinduer gikk meget effektivt, og vi kunne til tider forsere dagsplaner da vi satte inn flere vindu enn planlagt enkelte dager. Etter 2 komplette ferdigbefaringer der vi har vært inn i alle leiligheter, har det ikke vært en eneste klage på vinduene! Både vi som utførende og sluttkunden er meget fornøyd nå som prosjektet er i mål, avslutter Paulsby.

H-fasader/H-vinduet+ takker for oppdraget, og for et meget godt samarbeid under gjennomføring av prosjektet. Vi gratulerer borettslaget med valget av vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter med høy kvalitet og lang levetid, og som dermed sparer både tid, penger og miljøet.