Voldsløkka Skole et Green Deal-initiativ

Prosjektet som inneholder både et nybygg og rehabilitering, er ett av seks europeiske demoprosjekter med fokus på å skape sirkulære, klimapositive samfunn.

H-fasader har levert glass- og aluminiumsfasader, dører og vinduer ute og inne, samt skyvedørsautomatikk til Voldsløkka Skole i Oslo. Et bærekraftig prosjekt med fokus på store vinduer og stor takhøyde, som skal sikre god lys-inntrenging og et godt læringsmiljø inne i bygget. Prosjektet er ett av seks europeiske demoprosjekter i EU Green Deal-initiativet ARV. Dette er et forskningsprosjekt som fokusert på å skape sirkulære, klimapositive samfunn i Europa.

Med over 35 år i bransjen, så er det vår dedikerte prosjektleder Egon Andersen som har ledet dette prosjektet fra A til Å. - Et spennende prosjekt hvor alt av vinduer, dører og glassfasader til nybygget er produsert på Sellebakk i Fredrikstad, og montert av våre dyktige montører, sier Egon Andersen. - I den delen av bygget som er rehabilitert, leverte vi ytterdører i aluminium, og en del innvendige glasspartier, legger Andersen til.

Med en times kjøring fra H-fasader sin produksjon i Fredrikstad, hvor alt produseres før det monteres på byggeplass av montører fra vår avdeling i Oslo, så blir dette er kortreist prosjekt.

Vi takker Veidekke Entreprenør for oppdraget.